dijous, 14 de febrer del 2013

Pastís de Sant Valentí

Avui, és Sant Valentí i a casa no ho celebrem, com és tradició a Catalunya, ho celebrem el dia de Sant Jordi. Ara bé, el que si que fem és aprofitar qualsevol ocasió per fer algun àpat especial. Per tant els últims anys el que fem és comprar o fer algun pastisset d'"enamorats". Enguany he aprofitat la massa que em va sobrar quan vaig fer el "chocolate cake" (que el tenia al congelador) i l'he farcit de praliné d'avellanes i l'he recobert amb cobertura de xocolata.


Ingredients ( 4 persones):

Una base de xocolate cake
150g de praliné d'avellanes
200g de xocolata de cobertura negra 72%
100g de mantega
Un polsim de pols d'or

Preparació:

Prepareu el bescuit de xocolata que podeu trobar la recepta a l'enllaç anterior. Partiu el pastís per la meitat i poseu-hi una capa de praliné d'avellanes al mig . Foneu la xocolata i la mantega al microones. Vigileu que no se us cremi. Quan estigui fosa, remeneu bé la barreja per tal que quedi ben  dissolta la mantega i la mescla quedi ben brillant. Poseu el pastís ja farcit sobre una reixa i aboqueu per sobre la xocolata desfeta. Deixeu-lo refredar, ja veureu que queda una cobertura ben brillant. Decoreu per sobre al gust. Jo he posat una mica de pols d'or.





6 comentaris:

  1. Quin tall més bó!!! I m'agrada molt la pols d'or, queda fantàstica!!!
    Petons i bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Sussi,que corte más rico..Te ha quedado deliciosa..:)
    Besos

    ResponElimina
  3. Aquesta me l'apunto per a properes celebracions! Marta

    ResponElimina
  4. nosaltres ho cel.lebrem per sant valentí, per sant jordi i sempre que podem, ho cel.lebrem tot, qualsevol excusa es bona per fer alguna cosa diferent....

    petons compi

    ResponElimina
  5. Qué bonic t'ha quedat aquest pastís...i que apetitós amb aquesta capa de xocolata tan golosa i gruixuda..mmmmm i el polsim...un detallaç!

    ResponElimina