dijous, 8 d’agost del 2013

Plat d'estiu

Aquesta recepta no té nom.. A casa quan era petita, recordo que la meva mare el feia i era un dels meus preferits de l'estiu i sempre dèiem fem allò d'estiu?? total que així li ha quedat el nom. És un plat ideal a l'estiu ja que es menja fred, també el podeu fer servir com acompanyament d'algun segon plat. Tasteu-lo i ja em direu, jo el guardo a la memòria dels gustos de l'infantesa!


DSC_0010

DSC_0002Ingredients (4 persones):


600g de patates
2 carabassons grossos o 3 mitjans
600g de cebes tallades de llesques.
1 tassa de salsa de tomata
DSC_0004Sal i oli

Preparació:

DSC_0005

Aquesta recepta és molt senzilla però cal fregir per separat tots els ingredients. Fregiu les patates tallades a quadradets en una paella fins que estiguin dauradetes però tendres per dins, sobretot que no quedin seques. En una altra paella fregiu el carabassó tallat a quarts, també fins que estiguin cuits. Finalment, coeu les cebes a foc lent en una altra paella, tallades a rodanxes. Procureu que la ceba us quedi una mica dauradeta.
Quan tingueu tots els ingredients cuits, saleu-los i poseu-los tot en la plata que fareu servir per servir. Afegiu-hi la salsa de tomata (sempre millor casolana) i remeneu-ho bé. Ho podeu menjar calent però fred a aquesta època esta deliciós!!

DSC_0007

2 comentaris:

  1. Per l'estiu o qualsevol altre moment de l'any, un plat ben ben bó!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  2. La veritat és que fa molt bona pinta, i a més és una proposta molt sana i nutritiva!

    ResponElimina