diumenge, 13 de juliol del 2014

Coca de verdures

Per aquestes nits d'estiu és un plat idea. Les verdures de temporada que més us agradin les podeu utilitzar per fer aquesta recepta, si les feu en porcions petites poden servir per un pica pica ben acolorit!!


Ingredients:

1 placa de pasta de full
1 carbassó
1/2 albergínia
1/2 pebrot vermell
1 ceba tendra grossa
1 llauna de tonyina
Oli d'oliva verge i sal

Preparació:

Primer de tot talleu les verdures a quadradets excepte les cebes a rodanxes.  Poseu una paella al foc amb oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi totes les verdures.


Deixeu que es cogui tot junt durant uns 5 minuts o fins que les verdures estiguin al dente. Preescalfeu el forn a 180º. Agafeu la planxa de pasta de full i estireu-la sobre una plata de forn. Talleu-la amb la forma que voleu, en aquest cas l'he retallada una mica per tal que agafi la forma de coca rectangular. Doblegueu les parts exteriors cap a dins i podeu decorar fent uns talls amb un ganivet. Amb una forquilla o punta de ganivet, feu uns foradets a la massa per tal que no pugi. Quan estigui la verdura cuita, repartiu-la sobre la massa i repartiu-hi la tonyina. Ruixeu per sobre amb una mica d'oli i introdui-la al forn calent. 


Deixeu-la coure uns 30-40 minuts. Podeu servir-la calenta o bé freda. 


2 comentaris:

  1. Que coca mas sabrosa y rica, ademas con tanta verdurita es bien sana me ha emncantado hasta su color. Mil besicos cielo

    ResponElimina
  2. M'encanten!! i a més són tan sabroses i sanes que en menjaria cada dia!! un petó!

    ResponElimina