dijous, 24 de juliol del 2014

Crestes farcides de tonyina

Recepta típica de crestes i no per això estan menys delicioses. Si teniu temps per dedicar-vos a fer-les, veureu que no es poden comparar amb les congelades. Al temps de fer-les,us recomano fer-ne una bona quantitat i congelar les que no us mengeu, d'aquesta manera en podreu gaudir un altre dia.


Ingredients (32 crestes):

2 paquets de crestes (La cocinera)
500g de tomates
1/2 pebrot vermell
1 ceba mitjana
250g de tonyina en llauna

Preparació:

Per fer la recepta he utilitzat la cooking chef però ho podeu fer en thermomix o en una paella convencional. Poseu els tomàquets, la ceba tallada a rodanxes i el pebrot tallat a quadradets dins el bol de la Keenwod.
Afegiu oli d'oliva i sal. Poseu a màxima temperatura i el braç flexible. Deixeu-ho coure uns 20-30 minuts amb la velocitat de remoure 2. 


Quan estigui cuit, afegiu la tonyina i remeneu-ho bé.





Poseu un mica de farcit sobre la massa, si teniu un maquina per tancar les crestes anireu més ràpids. Sinó, un cop farcides, apreteu-les amb les puntes d'una forquilla.


Fregiu-les en oli ben calent


 i directe a la taula!!




2 comentaris: