divendres, 27 de novembre del 2015

Quiche de camagrocs i trompetes de la mort

El cap de setmana passat ens vam escapar una estona a buscar bolets i a part de pinatells, vam trobar trompetes i camagrocs. Vaig estar a punt de fer una truita però al final em vaig decidir per aquesta deliciosa i facilíssima quiche. 


Ingredients(6 persones):

300g de bolets (camagrocs i trompetes)
1 ceba grossa o 2 mitjanes
200g bacon
200ml de crema de llet
3 ous
1 làmina de pasta brisa
Oli d'oliva, pebre i sal
Spray antiadherent o mantega i farina (per untar el motllo)

Preparació:

Preescalfeu el forn a 190º. Agafeu un motllo rodó i unteu-lo amb mantega i farina o bé amb spray antiadherent. Poseu la massa brisa sobre el motllo i quan el forn estigui calent, introduïu-lo-hi. Deixeu coure uns 10 minuts. 


Mentre prepareu el farcit. Poseu una paella al foc amb oli. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes. Quan l'oli estigui calent, poseu la ceba a coure a foc mig per tal que quedi transparent la ceba i no es cremi. 


Quan veieu que comença a estar transparent la ceba, afegiu-hi els bolets i el bacon.





Deixeu coure el conjunt fins que els bolets estiguin cuits i el bacon també. Arribats a aquest punt, afegiu els ous i la crema de llet. 




Salpebreu la mescla i barregeu. Apagueu el foc, no s'ha de coure ja que s'acabarà de coure al forn.
Quan tingueu la massa del forn precuita (passats uns 10 minuts), traieu la massa del forn i poseu-hi el farcit. torneu a introduir la quiche al forn i deixeu-la coure fins que veieu que la superfície comença a quedar una mica rossa, trigarà uns 20-30 minuts. Un cop cuita, traieu-la del foc i poseu-la en una plata de presentació. Bon profit!!!


5 comentaris:

  1. muy buena opcion para usar las setas en estos pasteles quedan deliciosas! bicos

    ResponElimina
  2. tiene que estar deliciosa, y además ha quedado preciosa!!

    ResponElimina
  3. Anda que rico este quiché, no lo he probado con esos ingredientes pero me animaré a hacermelo.Por cierto, soy Aránzazu de El baúl de las delicias, la nueva compi del reto Desafío en la cocina.Un besito,
    http://elbauldelasdelicias.blogspot.com.es/

    ResponElimina