diumenge, 8 de novembre del 2015

Salmó fumat amb magrana

Cada estació té els seus productes estrella i cal aprofitar-los, sobretot aquells que no els trobem la resta de l'any. Aquest és el cas de la magrana. Avui us porto una recepta de la revista Cuina, combina el salmó fumat amb la magrana i una salsa de fruits vermells. Una delícia a més molt festiva i acolorida. 


Ingredients:

8 llesques de salmó fumat
12 gerds frescos
50ml de vinagre blanc
200ml d'oli d'oliva verge
1 magrana
Unes quantes fulles de ruca
80g de pinyons torrats
Sal en escates

Preparació:

En primer lloc, prepareu la vinagreta de gerds. Poseu en el bol de la batedora els gerds, l'oli, el vinagre, i una mica de sal. Bateu-ho tot fins que aconseguiu una vinagreta d'un preciós color vermell.
Agafeu una plata de servir i aneu posant el salmó formant uns rínxols. Repartiu per sobre els pinyons torrats, els grans de magrana i la ruca. Repartiu per sobre la vinagreta de gerds i la sal en escates. Serviu. 


3 comentaris:

  1. Quins colors té aquesta amanida! El dissabte vaig comprar les primeres magranes de l'any i tot i que no eren les millors que hem menjat, diuen per mi que s'apropen les festes!!
    Petons i bona setmana,
    palmira

    ResponElimina
  2. Gràcies Palmira queda una amanida molt vistosa!!

    ResponElimina
  3. que rica combinacion salmon y granada! el exito esta asegurado, bicos

    ResponElimina