diumenge, 29 de gener del 2017

Garró en olla a pressió

L'olla a pressió com ja és ben sabut ens ajuda a escorçar els temps de cocció. És ideal en plats com aquest, on per aconseguir que la carn quedi melosa, cal una cocció ben llarga. Si us agrada un acabat més torradet, sempre podeu acabar la cocció al forn. Ara bé, amb la salseta que els acompanya, no deixareu de sucar-hi pa...


Ingredients (4 persones):

4 garrons
2 pastanagues
2 cebes
4 grans d'all
250ml de vi
250ml de caldo
Sal, pebre i oli 

Preparació:

Poseu oli en una olla a pressió. Poseu-ho al foc i quan l'oli estigui calent, poseu-hi els garrons salpebrats. Aneu donant voltes als braons fins que estiguin dauradets i segellats. 





Afegiu ara les verdures. Peleu les pastanagues i talleu-les a rodanxes. Peleu les cebes i talleu-les a quadradets, peleu els alls. Afegiu totes les verdures als garrons.




Afegiu el vi blanc i deixeu evaporar l'alcohol. Afegiu el caldo. Tapeu l'olla. Quan comenci a bullir, abaixeu el foc a una cocció mitja (nº6 aprox). Deixeu coure aproximadament unes 2 hores. Dependrà de la mida dels garrons. En el meu cas van estar-hi les 2 hores, ja que eren uns garrons grossos i en vaig coure 5 de cop. Si són petits i en coeu menys poden estar cuits entre 1 hora i 1 hora i mitja. Quan estiguin cuits els garrons, aparteu els garrons i passeu la salsa pel colador xinés. Acompanyeu els garrons amb la salsa.


2 comentaris:

  1. MMmmm....aquests garrons es veuen supermelosos! Jo no tinc olla a pressió però prenc bona nota de la recepta!
    Petonets i molt bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  2. Si no tens olla a pressió, duplica el temps de la cocció i ja està. Merci!!

    ResponElimina