dilluns, 1 de maig del 2017

Pollastre ràpid Donna Hay amb llimona

La cocció d'aquest pollastre és el que hem va interessar al veure la recepta. Es tracta de tallar de manera especial "papallona" el pollastre, la qual cosa fa que es cogui de forma ràpida i absorbeixi millor els gustos. La recepta original l'he seguit al peu de la lletra, pel meu gust i els de casa, té massa gust de llimona, si a vosaltres us agrada, no la traieu!! Queda molt gustos amb aquesta cocció i es cou molt ràpidament... feu-lo.


Ingredients (4 persones):

1 pollastre sencer
2 llimones
3 caps d'all
Oli , sal en escates i pebre

Preparació:

Preescalfeu el forn a 220ºC. La clau de la cocció del pollastre està en el tall. Agafeu el pollastre i poseu-lo sobre un fusta amb el pit cap avall. Amb unes tisores de cuina talleu als costats de la columna vertebral i treieu-la.

Ara gireu el pollastre. Agafeu una plata grossa. Talleu les llimones a rodanxes i els caps d'all talleu-los per la meitat. Poseu les llimones i els alls a la plata. 
 
 
Situeu a sobre el pollastre amb el pit cap amunt, amb la mà aixafeu el pit de manera que toqui les fruites. Gireu les cuixes, de manera que la carn quedi cap amunt. Poseu oli per sobre el pollastre i escampeu pebre acabat de moldre i la sal en escates.
 
  Acompanyeu el pollastre amb els alls cuits. 

Quan el forn estigui a 220º introduïu el pollastre i deixeu-lo coure uns 35-40 minuts, veureu que està cuit perquè queda ben dauradet.


1 comentari:

  1. És una manera genial de cuinar pollastre i amb llimona, molta llimona, com més m'agrada!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina