divendres, 21 de juliol de 2017

Pèsols amb botifarra de perol (Thermomix o no)

Estiu i sovint poques ganes de cuinar. Sempre va bé una recepta ràpida de fer i que es pugui fer amb antelació. Aquest pèsols els vaig fer al vespre per el dinar del dia següent. Tebis estaven boníssims. Apunteu-vos la recepta, ràpids i bons, amb una amanideta... plat únic.


Ingredients (4-6 persones):

200g de cebes
70g d'oli d'oliva
800g de pèsols congelats
150g d'aigua
1'5 culleradeta de sal
2 botifarres de perol

Preparació:

Tradicional: Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba tallada a daus. Deixeu que quedi transparent, coeu a foc mig. Afegiu les botifarres esparracades, doneu unes voltes fins que es comencin a desfer. Afegiu els pèsols congelats, la sal i l'aigua. Deixeu coure uns 10 minuts o fins que veieu que els pèsols estiguin al punt. Podeu menjar-los acabats de fer o bé un cop freds, a la nevera i ja teniu un àpat preparat.
Thermomix: 
- Ceba a quarts- 3seg-vel 5
- Oli- 6 min-120ºC- vel 1
- botifarra a rodanxes- 6 min- 120ºC- vel 1
- Aigua+ pèsols +sal- 15 min 100ºC- gir enrere- vel cullera.
- Mireu si han quedat cuits, si falta cocció deixeu uns minuts més

1 comentari:

  1. Una receta rápida y sencilla, estas son geniales y si están buenas como está mejor, tiene muy buena pinta, con la butifarra no lo he probado, seguro que estos guisantes están riquísimos!!!
    Besoss

    ResponElimina