diumenge, 27 d’agost de 2017

Aletes de pollastre especiades

Una recepta ideal per picar. Les espècies i la salsa Harissa li donen un toc exòtic. Tasteu-les!!

Ingredients (4 persones):

20 aletes partides per la meitat
2 cullerades grosses de salsa Harissa
2 cullerades grosses de herbes de Provença
Sal i pebre
Oli d'oliva verge


Preparació:

Poseu les aletes en un bol. Afegiu a les aletes la sal, el pebre (al gust) i unes cullerades d'oli d'oliva. Afegiu la salsa Harissa i les herbes de Provença. Remeneu-ho tot de manera que quedi ben impregnat. 





Deixeu-ho macerar una mitja hora mínim. Quan més estona ho deixeu, més gustoses seran les aletes. Un cop marinades les podeu coure de 2 maneres diferents.
1.- Poseu una paella al foc amb força oli d'oliva i aneu coent les aletes per tandes.
2.- Preescalfeu el forn a 200º. Poseu les aletes amb tota la marinada en una plata de forn. Quan estigui calent el forn, introduïu les aletes i deixeu-les coure fins que estiguin daurades (30-45 minuts).
Serviu-les ben calentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada