dijous, 17 d’agost del 2017

Banda de fruits secs

Sempre deliciosos els fruits secs, poden convertir-se en une postree perfectee. Aquesta banda és molt fàcil de fer i està boníssima, poseu-hi els fruits secs que més us agradin.


Ingredients per 2 bandes:

1 làmina de pasta de full
50 g de pinyons
50 g de panses
100 g d'anous
100 g d'avellanes
3/4 litre de crema pastissera (recepta)
1 ou
Gelatina per decorar

Preparació:

Preescalfeu el forn a 200°. Agafeu una làmina allargada de pasta de full i talleu-la per la meitat longitudinalment (jo faig servir les del Lidl). Deseu una meitat o feu-ne dues de cop com vaig fer jo. Poseu el rectangle de pasta de full sobre una plata de forn. Poseu al mig la crema pastissera i escampeu-la.
Bateu el rovell d'ou i pinteu amb un pinzell els laterals on no hi ha crema pastissera. Poseu-la al forn, posició 2, calor a dalt i a baix. Deixeu coure fins que estigui daurada la pasta de full i hagi pujat. El temps pot variar, però triga aproximadament uns 15-20 minuts. Com que la crema pesa una mica, veureu que els laterals pugen una mica més.

 Ara tindrem una base amb crema una mica cuita que donarà una textura especial. Amb una mànega pastissera repartiu per sobre més crema, on dipositareu els fruits secs.

Poseu per sobre els fruits secs. Escalfeu la gelatina i amb un pinzell escampeu-la per sobre dels fruits secs. No us recomano posar-la massa temps a la nevera, ja que la pasta de full s'humiteja. Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada