dijous, 10 d’agost de 2017

Caramels l'olives

Uns aperitius molt senzills però originals i molt bons. La recepta l'he tret de la revista Cuina.

 

Ingredients:

1 làmina de pasta de full
1 pot d'olives (farcides, amb gustos...)
1 ou per pintar

Preparació:

Preescalfeu el forn a 200º. Talleu uns rectangles de pasta de full de uns 10x5cm. Poseu al centre una oliva i embolcalleu-la amb la pasta de full. Retorceu els extrems simulant un caramel embolcallat.



Pinteu la pasta de full amb l'ou batut. Poseu els caramels dins el forn, posició 2- calor dalt i baix. Deixeu-los coure fins que estiguin dauradets. Un cop cuits, els podeu servir calents o bé freds, de les dues maneres estan bons.


2 comentaris:

  1. Quina bona idea! Moltíssimes gràcies per compartir-la! M'agraden moltíssim les olives.....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  2. que original tu aperitivo me encanta, te han quedado unos caramelos preciosos¡¡¡un beso feliz verano¡¡

    ResponElimina