divendres, 1 de setembre de 2017

Bagels amb pernil salat, alvocat i ruca

A l'entrada anterior us he explicat com fer els bagels. Aquesta és la primera proposta que hem fet a casa.


Ingredients (4 bagels):

4 bagels
8 llesques de pernil salat tallat molt fi
8 cullerades de crema de formatge (Philadelphia per exemple)
1 alvocat
Ruca
Oli

Preparació:

Talleu els bagels per la meitat. Escampeu la crema de formatge a la part inferior. Talleu a llesques l'alvocat i poseu-les sobre la crema de formatge. A sobre poseu-hi el pernil salat i a sobre unes fulles de ruca. Jo no puc evitar posar-hi un raig d'oli a la ruca... Poseu la part superior i ja teniu un bagel deliciós, pot ser un esmorzar ben equilibrat...

2 comentaris:

  1. Prenc nota de la teva proposta! Els bagels m'agraden molt!
    Petonets i bon cap de setmana!
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga, fes-los un dia, et sorprendrà el resultat i el fàcil que és fer-los!

      Elimina