dissabte, 4 de novembre de 2017

Torrades continentals

Avui dissabte, a casa és dia de partits. Els meus fills s'han de preparar per una jornada esportiva... Així que en aquesta ocasió que hem tingut una mica de temps de preparació hem organitzat un esmorzar continental.. Una torrada tot en un, això si; una bomba calòrica. (Ja ho gastaran..)


Ingredients (4 persones):

8 llesques de pa de motllo
4 llesques de bacon
4 llesques de formatge per fondre
4 ous
Oli i sal

Preparació:

Torreu les llesques de pa a la torradora. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i fregiu-hi el bacon tallat per la meitat. Quan les torrades estiguin fetes, poseu-ne quatre sobre una paella a foc mig. Poseu-les a sobre. Sobre la torrada poseu-hi el formatge i el bacon. 


Deixeu que s'escalfi el formatge. Mentretant, feu els ous ferrats en una paella amb una mica més d'oli. Saleu els ous i poseu-los a sobre del bacon.


Traieu les torrades de la paella. Les quatre torrades restants, foradeu-les amb un cèrcol de cuina. Poseu la torrada sobre l'ou ferrat, de manera que quedi el rovell al mig. Serviu i gaudiu!!


1 comentari:

  1. Mare meva, quina passada d'esmorzar! Impressionant torrada!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina