dimecres, 17 d’abril del 2013

Tortillas mexicanes amb brie, alvocat i mango

Amb aquesta recepta participo al concurs que ha proposat l'Esmeralda del blog "Recelandia". L'Esmeralda des de Mèxic, em sorprèn amb receptes americanes que m'encanten.
La única obligació a l'hora de fer la recepta era comptar amb algun ingredient que ella ha proposat. Jo he triat el formatge i he pensat dedicar-li aquest plat típicament mexicà que aquí hem"tunejat". La recepta l'he tret del programa "Cocinamos contigo" de Canal Cocina. 
Si compreu les tortillas, aquest és un plat molt ràpid, original i molt bo.




Ingredients (4 persones):

8 tortillas
250g de formatge brie
1 alvocat
1 mango madur

Preparació:

Talleu tots els ingredients del farcit a llesques, és a dir, el formatge brie, l'alvocat i el mango. Poseu una paella al foc. Poseu una tortilla a la paella a foc baix, farciu-la amb els ingredients, ben repartits. Poseu a sobre l'altre tortilla. Quan comenci a torrar-se una mica la tortilla de sota, doneu la volta a tot el conjunt per tal que es calenti i torri una mica per l'altre costat. El formatge brie s'ha de fondre. Repetiu el mateix procediment amb totes les tortilles. Talleu-les en quatre parts iguals i serviu-les calentes.


8 comentaris:

  1. Enhorabona, tens un premi al meu blog!!!
    Chus

    ResponElimina
  2. Hola preciosa, muchas gracias por participar, te quedaron geniales, mee encanta ésta receta para alguna cenita, qué delicia, la combinación de sabores me encantó!
    Ahora mismo me llevo tu receta, estará en el apartado de recopilaciones (en el lateral del blog) ahí podrás ver también a quienes se van integrando al sorteo y sus respectivas recetas!
    Un beso preciosa y suerte!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Esmeralda, un gusto participar en tu concurso un beso!!

      Elimina
  3. Para una cenita informal o un aperitivo me parecen geniales!
    petonets,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Ostres que bo!! Quina combinació d'ingredients més bona, ja ho provaré!!

    Una abraçada!

    ResponElimina