diumenge, 2 de juny del 2013

Brandada de bacallà amb escuma de pebrot vermell

Un dels blogs que tot sovint visito és el de l'Alfons de "Les receptes de Sant Hilari". A part del propers que estem físicament (Sant Hilari),em sento molt propera a la seva cuina. Fa uns aperitius genials. Aquest ja feia temps que el volia fer i posar en pràctica el sifó que em van dur els "reis". És un aperitiu o primer plat genial, ara que s'acosta la calor, ve molt de gust..Tasteu-lo!!!


 DSC_0344

Ingredients:

400 g de brandada de bacallà (recepta)
1 pebrot vermell
200ml de nata
Sal

Preparació:

Primer de tot prepareu el pebrot. Unteu-lo amb una mica d'oli i coeu-lo sobre les brases, sobre una graella o bé al forn. Quan estigui la pell socarrimada, poseu-lo en un bol, tapat. Deixeu-lo una estona fins que es refredi una mica i peleu-lo i traieu les llavors. Poseu el pebrot en un bol, juntament amb la nata líquida i una mica de sal. Tritureu-ho ben triturat amb la batedora. Passeu el puré resultant per un tamís i introdui-lo en un sifó Poseu una càrrega al sifó i guardeu el sifó a la nevera fins l'hora de servir.
En el moment de servir, poseu una mica de brandada de bacallà en el fons de la copa o gotet i a sobre amb el sifó cobriu amb l'escuma de pebrot.



DSC_0346

2 comentaris: