dijous, 25 de juny del 2015

Pasta amb carbassó i crema de pesto

Sovint al Lidl tenen pastes italianes de molt bona qualitat i amb formes i gustos poc comuns. En aquesta ocasió vaig comprar aquesta pasta feta amb alfàbrega i amb tomata. No em decidia amb què acompanyar-la i em vaig empescar aquest acompanyament que va ser un èxit total, així és que us el recomano. La salsa està feta amb tires de carbassó i ceba, acompanyats d'una crema feta amb nata i salsa pesto. La salsa fa ressaltar el gust de l'alfàbrega de la pasta, una delícia!!!


Ingredients (4 persones):

320g de pasta
1 carbassó
1 ceba grossa
150 ml de nata líquida
3 cullerades de salsa pesto
Oli i sal

Preparació:

Poseu aigua amb sal a bullir. Quan arrenqui el bull, afegiu a pasta i deixeu-la coure fins que estigui al punt (mireu recomanacions del fabricant). Mentre bull la pasta, feu la salsa. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i afegiu-hi quan estigui l'oli calent, la ceba tallada a llesques. Coeu-la a foc mitjà i quan quedi una mica transparent, afegiu-hi el carbassó tallat en bastonets. Afegiu-los a la ceba i deixeu-lo coure fins que estigui al punt ( deixeu-lo al dente). 


Un cop cuita la verdura, afegiu-hi la nata líquida i la salsa pesto, remeneu-ho una mica. Quan estigui cuita la pasta, escorregueu-la i poseu-la a la paella amb la salsa. Doneu-hi un parell de voltes per tal que la pasta s'impregni de la salsa i serviu-la ràpidament.


2 comentaris:

  1. que plato de pasta tan rico y jugoso! tiene que estar para no dejar ni gota, bicos

    ResponElimina
  2. Amb la gana que tinc ara i veure aquest plat, no se si aguantaré...què cremosos i quina pintassa més bona!!. El que hem preguntaves sobre l'escuma freda de gerds i móres, si, les clares les afegeixes al got de la TX amb el puré de fruites que hem triturat. Abraçada!

    ResponElimina