dimecres, 2 de setembre del 2015

Gall dindi al curry

Avui us porto un plat d'inspiració asiàtica, molt bo i molt ràpid de fer. L'he fet avui per sopar, en un pim pam un àpat equilibrat que serà un èxit entre els més petits, si els agrada tastar gustos nous. Podeu fer la recepta amb pollastre o porc, quedarà igual de deliciosa. És perfecte per endur-nos-la en un tupper a la feina.


Ingredients (4 persones):

800g de gall dindi a trossos
1 ceba de figueres
2-3 cullerades de curry (segons gust)
1 llauna de llet de coco
Oli d'oliva
Sal

Preparació:

Poseu una paella al foc amb l'oli. Ratlleu la ceba o talleu-la a quadradets ben menuts. Quan l'oli estigui calent, afegiu-lo a la paella i deixeu-lo coure a foc mig fins que estigui daurada.


Afegiu-hi els trossos de gall dindi prèviament salats. Afegiu-hi el curry i remeneu bé per tal que s'impregni bé de l'espècie. Remeneu fins que estiguin rossos per tots els costats. 


Afegiu la llet de coco.


Caldrà que es cogui tot junt fins que s'espesseixi la salsa. Podeu servir-la acompanyada d'arròs.




2 comentaris:

  1. Hola ja torno a ser per aquí!
    A casa ens encanta el curri, i amb de la llet de coco combina molt bé. Un guisadet que al taper de la feina serà l'enveja de tothom!

    ResponElimina
  2. Jo també ja torno a ser aquí!! i m'encanta aquest plat que ens proposes avui, me l'anoto per sorprendre el meu home un dia d'aquests, és súper fan del curri! un petó!

    ResponElimina