dimarts, 15 de desembre del 2015

"Coquitos" de coco

M'encanten aquests dolços i sembla que ja comencen a fer Nadal. Evidentment es podem menjar tot l'any però us els proposo per endolcir el cafè d'aquests dies de llargues entaulades.



Ingredients:

Per la crema:

200 ml de llet
50 g de sucre
1 ou
20 g de maizena
Beina d'una vainilla

Pels coquitos:

La crema anterior
100 grams de sucre blanc
200 grams de coco ratllat
1 ou
25 grams de mel

Preparació:

Primer de tot poseu els ingredients de la crema en un cassó. Poseu la llet, el sucre, l'ou la maizena i les llavors de vainilla.


Remeneu-ho tot i poseu-ho a foc mitjà. Aneu remenant fins que la mescla comenci a espessir. Un cop ja tingueu la crema feta, enretireu-la del foc i deixeu que es refredi una mica. 


Mentrestant, preescalfeu el forn a 180°, calor a dalt i baix i ventilador. Quan tingueu la crema tèbia, afegiu-hi el sucre, el coco l'ou i la mel. Remeneu bé fins a aconseguir una mescla homogènia. 

Poseu la massa dins una mànega pastissera, amb un boquet rissat. Agafeu una plata que pugui anar al forn per coure els "coquitos". Aneu formant una mena de piràmides sobre un paper de forn o una làmina de silicona per tal que no s'enganxin. 


Quan tingueu el forn calent, poseu la plata i deixeu coure els dolços fins que tinguin un color daurat, trigareu aproximadament uns 15 minuts. Un cop cuits, enretireu-los del forn i deixeu-los refredar. 



Recepta del bloc Galetes i més coses dolces que l'ha tret del llibre de Webos fritos.

1 comentari:

  1. Els dolços de coco són una cosa ben personal trobo: ho t'agraden molt o no t'agraden gens! A mi m'agraden! :) A Suïssa tenen unes galtes de Nadal (Guetzli) que s'assemblen a aquests. Els que jo fan però, no porten res més que coco. Surten molt bons! Però m'interessa aquesta barreja teva! Tindré aquesta recepta present la propera vegada a veure com surten.

    ResponElimina