divendres, 18 d’agost del 2017

Costelles de conill arrebossades amb festucs i alfàbrega

Aquesta setmana passada, vam estar de vacances a Sicilia. Què dir-vos de unes vacances a Itàlia, el menjar no té desperdici!! Cada cop que hi anem torno amb un munt de receptes per fer i amb moltes idees. Quan vaig veure l'altre dia aquestes costelletes vaig pensar en abocar-hi els gustos de Sicilia. Un dels fruits secs que afegeixen a molts plats són els festucs, així que l'he afegit a la recepta en comptes de farina. L'alfàbrega dona frescor al plat, no és per dir-ho però ha quedat molt bo. Tasteu-les!!!


Ingredients (4 persones):

400g de costelles de conill
10 fulles d'alfàbrega
Pa ratllat
1 ou
Farina de festucs o festucs
Oli d'oliva verge
Sal

Preparació:

Abans de començar a fer el plat cal posar a marinar les costelles. Agafeu un bol i poseu-hi les costelles, saleu-les i escampeu per sobre 5 fulles d'alfàbrega picades. Remeneu les costelles per tal que quedin ben impregnades per l'oli i l'alfàbrega. Deixeu marinar un mínim de 1/2 hora. 


Un cop marinades les costelles aneu per preparar l'arrebossat. Si no trobeu farina de festuc, feu-la vosaltres mateixos, triturant uns festucs i fins que quedi en forma de farina.


Barregeu el pa torrat amb les 5 fulles d'alfàbrega restants, ben trituradetes.

Poseu oli d'oliva a escalfar en una paella. Traieu les costelles del marinat i passeu-les primer per la farina de festuc.


 
 Ara passeu les costelles per l'ou batut.





Finalment passeu les costelles pel pa torrat.


Fregiu les costelles. Serviu-les ben calentes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada