dimarts, 29 d’agost del 2017

Triangles de pasta fil·lo amb farigola i parmesà

La meva filla és una fan d'en Gordon Ramsay. Ahir vèiem aquesta recepta a Canal cocina i ens vam proposar de fer-la per esmorzar. Així ha estat, una delícia, la fil·lo fregida queda molt cruixent (podeu veure-ho en el vídeo..). Destaca el gust de la farigola i el iogurt hi queda la mar de bé. Crec que és un esmorzar d'allò més saludable!!!



Ingredients (4 persones):

4 fulls de pasta fil·lo
6 branquetes de farigola fresca (millor la llimonera)
Parmesà ratllat
Una cullerada de mantega fosa
Oli d'oliva
1 iogurt grec
1 cullerada de mel


Preparació:

Poseu sobre el marbre de la cuina dos dels fulls de pasta fil·lo, un sobre l'altre. Pinteu la superfície amb la mantega fosa. Escampeu per sobre les fulles de farigola (de 3 branques) i el formatge parmesà ratllat.



Doblegueu la meitat dels fulls sobre l'altra meitat, de manera que quedin 4 fulls de pasta i al mig hi quedi la farigola i el parmesà. Talleu per la meitat el rectangle resultant i per acabar, els rectangles els talleu en diagonal, formant triangles, en total 4 triangles.


Féu el mateix amb els altres 2 fulls de pasta fil·lo. En total tindreu 8 triangles.
Poseu a foc una paella grossa i poseu-hi una mica d'oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent (però no en excés) poseu-hi els triangles que us hi càpiguen. Quan  veieu que comencin a estar una mica daurats per sota, gireu-los amb una espàtula i deixeu que es daurin per l'altra costat.


Aneu fent la mateixa operació fins que estiguin tots els triangles cuits. Poseu els triangles en una plata de servir. En un bol, poseu el iogurt i per sobre un raig de mel.


Serviu els triangles acompanyats del iogurt i la mel.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada