divendres, 1 de desembre de 2017

Corona de torró de Suchard

Passet a passet, s'acosta el Nadal. Avui us porto una recepta feta amb torró, el torró de xocolata de tota la vida.. Es tracta d'una recepta molt senzilla de fer i queda prou bonic. De ben segur que serà la delícia dels més petits (i d'algun més gran també!!).


Ingredients:

1 làmina de pasta de full rectangular
1 tauleta de torró de Suchard
1 rovell d'ou

Preparació:

Preescalfeu el forn a 180º. Talleu el torró a trossos i poseu-lo en un bol

Foneu-lo al microones.
Estireu la pasta de full i repartiu per sobre el torró desfet.

Enrotlleu per la part més llarga fins que quedi un cilindre. Amb un ganivet ben esmolat, talleu per la meitat longitudinalment.





 Ara amb agafeu els dos extrems i treneu-los.



   



Enganxeu els dos extrems. Pinteu la superfície amb l'ou batut. Poseu la corona dins el forn calent, posició 2 , calor a dalt i a baix.















2 comentaris:

  1. La pasta de full és absolutament versàtil i acompanyada amb el torró de xocolata... per llepar-se els dits!! :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Si realment sempre et treu d'un atzucac!!

    ResponElimina